Team Coaching

Een team werkt pas écht,  als het écht een team is!

 

Een team werkt pas echt, als iedereen in het team zijn rol kent en zijn plek inneemt. Vaak zie je het stuklopen op onduidelijkheid, onbegrip, slechte communicatie of een gebrek aan leiderschap. Inzicht in het team, geeft uitzicht op goede samenwerking.

Elk team is anders en elke vraag is ook anders. Daarom zijn mijn programma's voor teams altijd afgestemd op wat er speelt. Denk hierbij aan Persoonlijk Leiderschap voor Management Teams, of kleine teams. Ik help ook familiebedrijven waar een wisseling van de leiding plaatsvindt. Ieder team zijn eigen aanpak. Een Team werkt als het goed geleid wordt. 

 

Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw team te bespreken.

Groei van een organisatie begint bij de
  persoonlijke groei van wie de organisatie vormen!

Organisatie Coaching

Bekijk de organisatie eens met andere ogen!

Hoe werkt een organisatie en hoe haal je er het optimale uit? Waar zitten de problemen en verstrikkingen en hoe verander je die? Vanuit mijn ervaring uit het verleden als HR Manager en mijn opleiding vanuit het Systemisch werk, ken ik alle Ins en Outs van Organisaties.  Het kan één verstorende factor of persoon zijn om het hele systeem uit balans te halen. 

Inzicht hierin geeft uitzicht op een goed functionerende organisatie. Wees de leider van je organisatie en neem je leiderschap. Ik kijk als buitenstaander met andere ogen neem je mee in dit proces. 

 

Benieuwd welke stappen we kunnen nemen, neem contact op voor meer informatie. 

 

 

Fiscaal aantrekkelijk

Kosten voor coaching en trainingen zijn voor bedrijven en organisaties vaak belasting aftrekbaar. Kijk op de site van de belastingdienst of neem hiervoor contact op met uw belastingconsulent / accountant.