Hoe werkt het?

Voordat we een coach programma afspreken houden we een kennismakingsgesprek. Hierin maken we kennis, stemmen we af of jouw vraag aansluit bij mijn aanbod, vertel ik iets over mijn werkwijze en het belangrijkste: kun jij ervaren of je je prettig bij mij voelt en je het gevoel hebt je bij mij open te kunnen stellen. Dit is belangrijk om het traject te doen slagen.

En daarna?

Houden we een intake waarbij we je achtergrond én jouw vraag duidelijk krijgen en stellen we doelen die je in het programma wilt bereiken.

Van wat we besproken hebben maak ik een analyse en behandelplan om richting te geven aan het traject voor jou op maat.

In de sessies gaan we aan de slag en tussendoor zal ik je vragen om reflectie te schrijven zodat je het optimale uit het programma haalt.

We ronden het traject af en jij kunt verder met je leven met een goed gevulde gereedschaps-kist die je duurzaam en blijvend zal ondersteunen.

Wat levert het op?

Een coachtraject geeft inzicht in je gedrag, de oorsprong hiervan en het voornaamste, hoe je dit zelf kunt veranderen. Je laat je niet meer belemmeren door je beperkende overtuigingen en gedachten. Dit geeft ruimte en zorgt ervoor dat je keuzemogelijkheden vergroot worden. Je ervaart de invloed die je kunt hebben op het leiden van het leven dat jij graag wilt. Oude patronen worden doorbroken en worden vervangen door nieuwe, die blijvend ondersteunend zijn.