Wie is Karin


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Wat cliënten zeggen:

 

Vanwege privacyredenen, zijn sommige reacties anoniem.


Professor Dr. Ir. Ionica Smeets, Professor of Science Communication, Universiteit Leiden
Ik ben zó blij dat Karin me werd aanbevolen als coach. Ze verzorgde mijn coachingstraject toen ik net begon als hoogleraar en ondersteunde me uitstekend bij het vormgeven van mijn nieuwe rol. Het knappe van Karin is dat ze haar programma steeds soepel aanpast. Als ik aangaf dat ik iets onprettig vond of niet begreep, dan schakelde ze moeiteloos over naar een oefening of voorbeeld dat voor mij wel werkte. Als harde bèta ben ik in bijna elk opzicht Karins tegenpool, maar ik had me geen betere coach kunnen wensen.

Dr, Henriët van Middendorp, Associate Professor at Unit Health, Medical, and Neuropsychology at Leiden University
Ik heb bij Karin een coachingstraject van 10 afspraken gevolgd om eens actief stil te staan bij de rat race van werken binnen een academische setting en zorgen voor kleine kinderen, waarin ik mezelf een beetje was kwijt geraakt. Karin was een heel prettige persoon om hier samen mee aan de slag te gaan: ze heeft verstand van zaken, veel ervaring op het gebied van coaching met betrekking tot deze onderwerpen, kan veel theorieën over gedrag en de onderliggende factoren daarvan goed uitleggen en illustreren met aansprekende voorbeelden, laat je tijdens en tussen sessie door goed nadenken over jezelf en is een persoon bij wie je kwetsbaar durft te zijn. Ik heb mezelf echt beter leren kennen tijdens dit traject en kan in mijn werk en daarbuiten de hier opgedane kennis en vaardigheden toepassen om met meer rust en plezier de dingen te doen!

Marin, Pedagoge
Karin is een heel fijne coach; ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Karin geeft je een veilig en vertrouwd gevoel, waardoor je je verhaal gemakkelijk durft te vertellen. Karin vroeg elke keer heel goed waar ik het over wilde hebben. Bij elk onderwerp had ze hele handige theorie en/of praktische tips, waardoor ik na elk coaching sessie met genoeg handvatten én een goed gevoel de deur uit liep. Ik voelde me heel erg welkom en ik raad haar dan ook graag aan anderen aan!


Medisch Specialist Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden
Karin, ik wil je bedanken voor de waardvolle coaching. Voor mij heb ik met de gehouden sessies bereikt wat ik graag wilde, en nog belangrijker, nuttige tools in handen gekregen om me verder te ontwikkelen.
 

Directeur (50) van middelgroot bedrijf met burnout klachten.
"Mede door jouw sessies ben ik in staat om de volgende stap in mijn bedrijf te nemen. Ik kan met woorden bijna niet omschrijven hoe heerlijk het is overal weer van te genieten en het positieve te zien en het verleden echt achter me te laten. Heel veel dank hiervoorIk heb de sessies als zeer prettig en vooral leerzaam ervaren. ".

Vrouw (22) student pedagogie met stressklachten.
'If your only tool is a hammer, you'll solve every problem like a nail'
Na een mooi coach traject bij Karin, heb ik ondertussen een gereedschapskist vol!
Door de inzichten die Karin mij bracht ben ik me heel bewust geworden van wat ik zelf aan een situatie kan veranderen.
Ik heb onder andere geleerd beter mijn grenzen aan te geven, zodat anderen ze niet meer overschrijden en ben hierdoor een stuk zekerder van mezelf. De verandering heeft mij veel positiefs gebracht. Ik ben blij dat ik de stap naar 'coach Karin' heb gezet!

Paul Woldendorp, HR Employee Relations Director, Akzo Nobel
Karin is a warm person. She was able to build personal relationships based on her personality and interest in individuals. This interest has led her to develop herself further as a coach, and I am sure that coachees will feel they are the most important and valued person in the world when they are working with Karin.

Man, (52) Eigenaar groot deurwaarderskantoor (en daarnaast werkzaam als coach)
“Tijdens onze coachingsopleiding heb ik Karin leren kennen als een gemotiveerde, bevlogen en gepassioneerde collega, die op een vertrouwde rustige manier haar cliënten begeleid. Daarbij goed met hen in contact blijft en haar clienten gerichte stappen in hun proces laat zetten. Karin zet haar clienten vanuit emotie weer in hun kracht. Naast waarneming heb ik ook een persoonlijke sessie met haar mogen ondergaan en kan Karin mede vanuit die ervaring van harte als coach aanbevelen.

Vrouw (32) werkzaam bij Akzo Nobel met stress en faalangst.
"Wat de coaching me heeft opgeleverd? Rust, dichter bij mezelf komen, ik laat me aan de wereld zien zoals ik echt ben, zonder maskers. Mijn doel was om mij niet langer onzeker te voelen, maar zelfverzekerd en met lef. Ik wilde me ook meer uiten tijdens vergaderingen en het heeft me zoveel meer opgeleverd dan deze doelen".

Vrouw (45) Leidinggevende zorginstelling met stressklachten.
"Ik wilde zoveel anders, maar wist niet goed hoe dat te doen. Bij iedere sessie voelde ik me steeds beter en vrijer. Ik heb nog nooit zoveel aan iemand verteld als bij Karin in dit coachtrajectHet voelde heel veilig en goed. Ik ben er enorm mee geholpen."

Man (45) eigenaar middelgrote onderneming met faalangst
Ik kwam bij Karin omdat ik geen duidelijke keuzes kon maken en voelde me onzeker. Door samen met Karin te kijken naar mijn (jeugd-) ervaringen, is mij veel duidelijk geworden. Dit heeft mij een goede basis gegeven. Ik voel me krachtig en ben me nu bewust wat goed voor me is. De coaching heeft me veel opgeleverd, voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. De sessies waren in een prettige sfeer, alle emoties waren goed en dat voelde heel veilig". 

Man (49) manager binnen technisch bedrijf met stress gerelateerde klachten
Voordat ik met het coachtraject begon zat ik op het randje van overspannenheid. In het traject heb ik geleerd hoe ik met stress om kan gaan. Het was best heftig om oude patronen te doorbreken. Voortaan neem ik m'n leven in eigen hand en dat voelt goed".

Vrouw (51) werkzaam bij Gemeente Leiden
Ik merkte dat het niet goed met me ging en besloot hulp te zoeken. In de coaching heeft Karin me diverse oefeningen me geleerd,  datgene wat ik verstandelijk wel wist en nu  ook daadwerkelijk kon voelen. Hierdoor lukte het me om anders naar mezelf te gaan kijken, veel tevredener en zelfverzekerder. Dat heeft me veel rust opgeleverd. Binnenkort ga ik ook nog stoppen met roken, ik vind mezelf nu de moeite waard om de strijd met de verslaving aan te gaan. (Cliënte is inmiddels permanent van het roken af).
 

Vrouw (19) met faalangst.
"De coaching bij Karin heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder ben geworden. In principe wilde ik gecoacht worden op zelfvertrouwen voor mijn rijexamen en ik weet zeker dat ik er op andere gebieden in de toekomst ook profijt van zal hebben. Aangezien ik nu wel geslaagd ben voor mijn rijbewijs, is het duidelijk dat de coaching mij nu al veel opgeleverd heeft."