Wie is Karin


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Even voorstellen:

 

Ik ben de jongste dochter uit een gezin met 4 meiden wat me mede heeft gevormd tot wie ik nu ben.
In het familiesysteem wordt immers de basis gelegd van wie je als volwassene wordt.
In mijn werkende leven heb ik veel mensenkennis opgedaan in dienstverlenende functies bij multinationals als Shell en Akzo Nobel.

Eind 2008 heb ik de beslissing genomen te stoppen met mijn werk als Personeelsmanager om me volledig te richten op het geven van
persoonlijke coaching en (groeps)trainingen, wat in 2009 resulteerde in de oprichting van Karin van de Water Coaching & Training.

Het intrigeert me wat mensen bezig houdt, wat hen beweegt, waarop ze hun keuzes baseren, welke stappen ze maken in het leven en hoe ze daar komen. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien in hun persoonlijk proces, hen daarin te begeleiden en te ervaren hoe schijnbaar kleine veranderingen grote gevolgen hebben.

Naast mijn studie Personeelsmanagement, heb ik de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en opleiding tot NLP Coach / Persoonlijk Begeleider gevolgd en ben ik gecertificeerd. Daarnaast ben ik opgeleid in Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), Oplossingsgerichte Gesprekstherapie, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, Ontwikkelingspsychologie en Relatietherapie. Verder heb ik specialisaties gevolgd in Traumawerk en het behandelen van Stress en Burnout.

Ik vind het belangrijk om bij te blijven in mijn vak en volg jaarlijks diverse bijscholingsdagen en masterclasses van o.a. het NTINLP-gilde.