Hulp vragen is geen teken van zwakte,
maar juist een moedige stap!

In het leven moeten we het zelf doen én je hoeft het niet alleen te doen. Wanneer je kiest voor Karin van de Water Coaching & Training krijg je een goed opgeleide, gecertificeerde coach die:

 

✔ Werkt vanuit een gereedschapskist met direct bruikbare tools

✔ Een traject altijd voor jou op maat maakt

✔ Net een laag dieper gaat dan je verwacht

✔ Naar jouw hele persoonlijkheid kijkt

✔ Altijd voor het optimale resultaat gaat

Van Werkdruk naar Werkgeluk!

Stress & Burnout Coaching

Herken jij de Signalen?

Je zit niet helemaal lekker in je vel, slaapt slecht, voelt je gestrest, en ervaart vage lichamelijke klachten. Je begint de dag al met weinig energie en het is je gauw teveel. Dan zou het zomaar kunnen dat je last van stress gerelateerde klachten hebt, of erger, een burnout aan het ontwikkelen bent.

De cliënten die ik in mijn praktijk hiervoor zie hebben een paar overeenkomsten, het zijn professionals met hoog verantwoordelijkheidsgevoel, betrokken, hebben doorzettingsvermogen en zijn vaak een tikkeltje perfectionistisch. Het zijn absoluut geen zwakkelingen. Integendeel. Het zijn juist de mensen met mooie kwaliteiten, de ideale werknemers, alleen onder stress gaan die kwaliteiten tegen hen werken en worden het valkuilen.

 

Karin van de Water

Coachprogramma

In het coachprogramma gaan we op diverse lagen werken hoe dit positief te keren. We kijken naast omgeving, gedrag en vaardigheden, vooral naar je waarden en overtuigingen. Die geven immers richting aan je leven en sturen je beslissingen. En omdat ik net een laag dieper ga, zullen we ook je persoonlijkheid uitgebreid onder de loep nemen. Alles met het doel om ervoor te zorgen dat jij weer een gebalanceerd en fijn leven kunt hebben. 

Loopbaan Coaching

Ontdek wat echt je belangrijk is in je werk

Werk neemt een grote plaats in in je leven. Daarom is het fijn om een baan te hebben waar jij je prettig bij voelt. In een programma van Loopbaanbegeleiding gaan we onderzoeken wat daadwerkelijk bij je past. Waar word je blij van en kom je met plezier 's morgens je bed voor uit. Wat geeft jou de juiste energie?

 

Ik help je bij deze vragen. We inventariseren je waarden, drijfveren en kijken met behulp van een persoonlijkheidstest wat bij jou aansluit. Je ontdekt je energiegevers en energienemers. Je leert je kwaliteiten nog beter kennen en weet ook wat je valkuilen zijn. Dit alles maakt dat je een weloverwogen keuze maakt, die je werkplezier oplevert en je duurzaam kunt verbinden.

Wat levert het op?

Een coachtraject geeft inzicht in je gedrag, de oorsprong hiervan en het voornaamste, hoe je dit zelf kunt veranderen. Je laat je niet meer belemmeren door je beperkende overtuigingen en gedachten. Dit geeft ruimte en zorgt ervoor dat je keuzemogelijkheden vergroot worden. Je ervaart de invloed die je kunt hebben op het leiden van het leven dat jij graag wilt. Oude patronen worden doorbroken en worden vervangen door nieuwe, die blijvend ondersteunend zijn.

Wist je dat:


De gemiddelde duur van een burn-out is 242 dagen is en het ziekteverzuim rondom mentale klachten ligt op 8%. Daarnaast geeft ongeveer 15% aan regelmatig last van stress gerelateerde klachten te hebben. Er is dus nogal iets te doen in de preventie. We zeggen niet voor niets "Voorkomen is beter dan genezen".

Wist je dat:


Er steeds vaker van baan gewisseld wordt? In 2022 waren dit 404.000 personen. Een verdubbeling met 10 jaar geleden. Des te belangrijker voor organisaties om zorgvuldig met personeel om te gaan en hen duurzaam te verbinden. Een Coachprogramma kan daarbij helpen. Immers maken de mensen de organisatie.

Nog even dit!

 

"Nothing can dim the  lights

that shines from within."

 

Maya Angelou