Wie is Karin


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Ervaringen bij NLP Coach Therapeut Regio Leiden Bollenstreek

 

Vanwege privacyredenen, zijn de reacties anoniem.


Directeur (50) van middelgroot bedrijf met stress / burnout klachten.
"Mede door jouw sessies ben ik in staat om de volgende stap in mijn bedrijf te nemen. Ik kan met woorden bijna niet omschrijven hoe heerlijk het is overal weer van te genieten en het positieve te zien en het verleden echt achter me te laten. Heel veel dank hiervoorIk heb de sessies als zeer prettig en vooral leerzaam ervaren. ".

Vrouw (22) student pedagogie met stressklachten.
'If your only tool is a hammer, you'll solve every problem like a nail'
Na een mooi coach traject bij Karin, heb ik ondertussen een gereedschapskist vol!
Door de inzichten die Karin mij bracht ben ik me heel bewust geworden van wat ik zelf aan een situatie kan veranderen.
Ik heb onder andere geleerd beter mijn grenzen aan te geven, zodat anderen ze niet meer overschrijden en ben hierdoor een stuk zekerder van mezelf. De verandering heeft mij veel positiefs gebracht. Ik ben blij dat ik de stap naar 'coach Karin' heb gezet!

Eigenaar (52) van groot deurwaarderskantoor (en nu daarnaast werkzaam als coach)
“Tijdens onze coachingsopleiding heb ik Karin leren kennen als een gemotiveerde, bevlogen en gepassioneerde collega, die op een vertrouwde rustige manier haar cliënten begeleid. Daarbij goed met hen in contact blijft en haar clienten gerichte stappen in hun proces laat zetten. Karin zet haar clienten vanuit emotie weer in hun kracht. Naast waarneming heb ik ook een persoonlijke sessie met haar mogen ondergaan en kan Karin mede vanuit die ervaring van harte als coach aanbevelen

Vrouw (32) werkzaam bij Akzo Nobel met stress en faalangst.
"Wat de coaching me heeft opgeleverd?
Rust, dichter bij mezelf komen, ik laat me aan de wereld zien zoals ik echt ben, zonder maskers. Mijn doel was om mij niet langer onzeker te voelen, maar zelfverzekerd en met lef. Ik wilde me ook meer uiten tijdens vergaderingen en het heeft me zoveel meer opgeleverd dan deze doelen".

Vrouw (45) Leidinggevende zorginstelling met stressklachten.
"Ik wilde zoveel anders, maar wist niet goed hoe dat te doen. Bij iedere sessie voelde ik me steeds beter en vrijer. Ik heb nog nooit zoveel aan iemand verteld als bij Karin in dit coachtrajectHet voelde heel veilig en goed. Ik ben er enorm mee geholpen."

Vrouw (51) werkzaam bij Gemeente Leiden
Afgelopen zomer merkte ik dat het niet zo goed met me ging. Omdat ik wel kon beredeneren wat er aan de hand was, maar dit me niet verder hielp, besloot ik hier hulp bij te zoeken. Zo kwam ik bij Karin terecht. Dankzij diverse, gelukkig niet zweverige, oefeningen heeft ze me geleerd datgene wat ik verstandelijk wel weet ook daadwerkelijk te voelen. Hierdoor lukte het me om anders naar mezelf te gaan kijken, veel tevredener en zelfverzekerder. Ook heb ik geleerd dingen soms gewoon te accepteren, wat erg veel rust geeft. Binnenkort ga ik zelfs stoppen met roken, ik vind mezelf nu de moeite waard om de strijd met de verslaving aan te gaan en ik weet nu dat ik zal winnen.                             (Cliënt is inmiddels permanent van het roken af).

Ik kwam bij Karin omdat ik geen duidelijke keuzes kon maken, bleef twijfelen en voelde me hierdoor steeds onzekerder. Door samen met Karin terug te kijken naar mijn (jeugd-) ervaringen, is mij heel veel duidelijk geworden. Ik keek er niet meer naar als kind, maar ook als volwasseneDit heeft mij een goede basis gegeven. Ik voel me krachtiger en ben me meer bewust wat goed voor me is. Hierdoor maak ik bewuster keuzes. Het heeft me veel opgeleverd, voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. De sessies met Karin waren in een prettige sfeer, alle emoties waren goed en dat voelde heel veilig".  

Voordat ik met het coachtraject begon zat ik op het randje van overspannenheid. In het traject heb ik geleerd hoe ik met stress om kan gaan. Het was best heftig om oude patronen te doorbreken. Voortaan neem ik m'n leven in eigen hand en dat voelt goed". 

Vrouw (19) met faalangst.
"De coaching bij Karin heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder ben geworden. In principe wilde ik gecoacht worden op zelfvertrouwen voor mijn rijexamen en ik weet zeker dat ik er op andere gebieden in de toekomst ook profijt van zal hebben. Aangezien ik nu wel geslaagd ben voor mijn rijbewijs, is het duidelijk dat de coaching mij nu al veel opgeleverd heeft."