Wie is Karin


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104NLP Coach Regio Leiden Bollenstreek


Ik ben de jongste dochter uit een gezin met 4 meiden wat me mede heeft gevormd tot wie ik nu ben.

In mijn werkende leven heb ik veel mensenkennis opgedaan in dienstverlenende functies bij multinationals als Shell en Akzo Nobel.
Eind 2008 ben ik gestopt met mijn werk als Personeelsmanager om me volledig te richten op het geven van Coaching & Training.

Het intrigeert me wat mensen bezig houdt, wat hen beweegt, waarop ze hun keuzes baseren, welke stappen ze maken in het leven en hoe ze daar komen. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien in hun persoonlijk proces, hen daarin te begeleiden en te ervaren hoe schijnbaar kleine veranderingen grote gevolgen hebben.

Naast mijn studie Personeelsmanagement, heb ik de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en opleiding tot NLP Coach / Persoonlijk Begeleider gevolgd.
Verder ben ik opgeleid in Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), Oplossingsgerichte Gesprekstherapie, Transactionele Analyse en Ontwikkelingspsychologie en Relatietherapie.
Ook heb ik workshops gevolgd over Afscheid en Rouw, Werken met de Creatiespiraal, Het mannelijk en vrouwelijk brein en Eén op één systemisch werk.
Daarnaast volg ik de bijscholingsdagen en masterclasses van het NTINLP-gilde en ben ik gespecialiseerd in het omgaan met Burnout en chronische stress.

De brede varieteit van mijn opleidingen zorgt ervoor dat ik op zowel op bewust als onbewust niveau veranderingen teweeg kan brengen. Mijn manier van werken maakt het mogelijk om oude patronen daadwerkelijk te doorbreken en nieuwe patronen te integreren, zodat deze blijvend ondersteunend zijn. De coachtrajecten die ik geef zijn doel- en oplossingsgericht, relatief kortdurend, intensief en effectief