Hoe werkt het


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Stress en Burnout Coaching Therapie Regio Leiden BollenstreekHeb je last van stress of spanningsklachten...

Veel mensen denken dat met een beetje (of veel) rust de klachten verdwijnen. Soms kan dat zelfs zo lijken. Maar als je niet iets wezenlijks aan je leven verandert, blijft het terugkomen.
Heb je last van stressklachten, geestelijk of lichamelijk of  zit je al tegen een burnout aan en merk je dat het die kant opgaat en wil je dit voorkomen.
In ieder geval weet je dat je nu actie wilt nemen om erger te voorkomen en wil je weer stappen vooruit zetten.
Wanneer je bij kiest voor een traject voor coaching / therapie, dan gaan we rustig aan de slag waarbij je leert om anders met stress situaties om te gaan.De behandeling helpt je te hervinden wat jouw leven waardevol maakt, waar jij energie van krijgt en wat je met je leven wilt doen. Tevens krijg je heel praktische handreikingen om je energie beter te beheren en je leven zo in te richten als jij dat wilt. Door dee combinatie van concreet aan de slag gaan en echte verdieping leer je je stress te verminderen, zodat je weer ten volle van het leven kunt genieten.

Wie wil nou niet lekker in zijn vel zitten?

Wil je anders met stress situaties leren omgaan? Maak dan een afspraak.