Hoe werkt het


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Klikt het?


Voordat we definitief een traject afspreken houden we een kort kennismakingsgesprek. Hierin maken we kennis, vertel ik een en ander over wie ik ben, mijn werkwijze en methodieken en kun jij ervaren of je je prettig bij mij voeltHet is essentieel dat er een "klik" is tussen coach en cliënt, zodat je jij je veilig voelt en volledig open kunt stellen. Wanneer je het coachtraject vervolgens aangaat houden we een intakegesprek. Hierin stel ik je vragen, bespreken we waar we mee aan de slag gaan en stellen we de doelen vast. Daarnaast bespreken we de frequentie en maak ik een inschatting van de verwachte duur van het coachtraject.

Na de intake maak ik een analyse en een behandelplan om de kern van de problematiek duidelijk te krijgen en een plan hoe ik je hierbij optimaal kan begeleiden.

Wat levert het jou op?

Als NLP coach / therapeut werk ik op effectieve en oplossingsgerichte wijze. Je krijgt inzicht in wat er speelt in jouw leven, hoe dit ontstaan is, je wordt je bewust van je gedrag en hoe hier veranderingen in aan te brengen. De coaching / therapie is een combinatie van het voeren van gesprekken, afgewisseld met oefeningen / interventies.

Ik werk als NLP Coach/ Persoonlijk Begeleider met een goedgevulde gereedschapskist zodat ik me optimaal kan afstemmen op jouw vraag. In deze gereedschapskist zitten onder andere oefeningen uit de NLP, het Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), Transactionele Analyse en Ontwikkelingspsychologie. Daarnaast ben ik opgeleid in oplossingsgerichte gesprekstherapie waarbij  ik kijk naar mogelijkheden. De brede varieteit van mijn opleidingen zorgt ervoor dat ik op zowel op bewust als onbewust niveau veranderingen teweeg kan brengen. We doorbreken oude patronen en integreren hiervoor nieuwe die blijvend ondersteunend zijn. De coachtrajecten zijn doel- en oplossingsgericht, relatief kortdurend, intensief en effectief.

Ik werk op een rustige wijze, waarbij jij als cliënt alle ruimte hebt om dit proces van verandering te ervaren. Respect, integriteit, mens- en klantgerichtheid zijn de waarden waar vanuit ik werk.
Ik ben aangesloten bij het NTINLP-gilde en werk volgens de ethische code van dit gilde. https://www.ntinlpgilde.nl
Ik heb een prettige praktijkruimte in Warmond, nabij Leiden, echter het is ook mogelijk om op locatie te coachen.

Vergoeding

Veel bedrijven en organisaties vergoeden het coachtraject. Mentaal gezonde medewerkers zijn immers van waarde voor het bedrijf. Ziekteverzuim door stress gerelateerde klachten en burnout is momenteel kostenpost nummer 1 voor bedrijven.