Coaching


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Wat levert Coaching Therapie Regio Leiden Bollenstreek u opVoor u als werkgever van een onderneming of organisatie is coaching een effectieve en relatief goedkope manier om uw werknemers tevreden en gemotiveerd te houden. Werknemers die gelukkig zijn presteren beter en zijn meer betrokken bij uw onderneming. Wanneer u een werknemer een coachtraject gunt zal deze zich gewaardeerd en gezien voelen.
Daarnaast is een coachtraject een effectieve manier om stress te lijf te gaan. Omgaan met stress is goed te leren in een coachtraject. Uit recent onderzoek blijkt dat 25% van de hartinfarcten stressgerelateerd is. Stress kan ernstige lichamelijke en psychische klachten, onder andere een burn-out, veroorzaken. Het is vele malen goedkoper om mij uw medewerkers te laten coachen dan de kosten van langdurig ziekteverzuim. Karin van de Water Coaching & Training is expert op het gebied van het omgaan met stress en Burnout.
Naast mijn ervaring en opleiding als coach, waarbij ik diverse methodieken gebruik om de cliënt zowel bewust, als onbewust weer in de eigen kracht terug te laten keren, maak ik ook gebruik van mijn kennis over organisaties uit mijn verleden als Personeelsmanager.

Hoe?


In het traject van Persoonlijke Coaching, begeleid ik uw medewerkers bij de doelen die we stellen. We herkennen en erkennen oude patronen, kijken naar de oorsprong hiervan en integreren hiervoor nieuw gedrag. De veranderingen vinden plaats op bewust en onbewust niveau. Hierdoor zullen de veranderingen blijvend ondersteunend zijn. De coachtrajecten zijn doel- en oplossingsgericht, relatief kortdurend, intensief en effectief.