Coaching


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Relatiecoaching Relatietherapie Regio Leiden BollenstreekAls jullie er samen niet meer uitkomen


Elke relatie kent zijn up's en downs. Momenten waarop het niet lekker loopt en de nadruk op de verschillen komt te liggen die onoverbrugbaar lijkenWanneer de relatie veelvuldig onder spanning staat en jullie samen niet uit de gedragspatronen kunnen komen die de negativiteit in stand houdt, dan kan het een idee zijn om hier op een andere manier iets aan te doen. Dat de relatie niet meer goed werkt merken partners vaak aan het feit dat zij sneller gefrustreerd en geïrriteerd raken op elkaar, minder écht communiceren en een algeheel meer negatief gevoel bij elkaar krijgen. Wanneer het zo is gesteld met uw relatie en het lukt u niet om dit samen met uw partner op te lossen, dan kan relatietherapie uitkomst bieden.


Van onbegrip naar weer samen


Met relatietherapie is het mogelijk om elkaar te hervinden en om allebei weer de energie te krijgen om voor de volle 100% voor de relatie te gaan. We leggen stap voor stap de probleemgebieden en conflicten bloot en zorgen er zo voor dat we de lucht tussen  beide partners klaren. Dit is niet altijd even makkelijk, want er kan bij de partners een stukje oud zeer zitten over zaken die al langer voor frictie zorgden maar nooit echt constructief zijn afgehandeld. Met relatietherapie worden vaardigheden geleerd en handvaten geboden, waardoor partners in de toekomst beter met elkaar en beter met problemen om leren gaan. Hierdoor is de kans op een meer harmonieuse relatie een stuk groter, omdat u beiden leert om op een constructievere manier met problemen om te gaan.

Het is soms niet eens zo moeilijk om een relatie, waarbij beide partners in eerste instantie erg verliefd op elkaar waren en van elkaar zijn gaan houden, goed te laten verlopen. Soms is het gewoon een kwestie van het aanleren en gebruiken van bepaalde basis relatie- en communicatievaardigen. Dat is iets waar ik u als coach en relatietherapeut erg goed mee kan helpen.

Aan de relatie werken? Neem contact met me op.