Coaching


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 27352104Wat levert Coaching Therapie Regio Leiden Bollenstreek u opVoor u als werkgever of leidinggevende is coaching een effectieve en relatief goedkope manier om uw werknemers en daarmee de onderneming gezond te houden. Wist u dat 17% van de werknemers stress-gerelateerde klachten heeft en 7% hiervan daadwerkelijk uitvalt met een burn-out.
En de gemiddelde duur van een burn-out 242 dagen is en de totale kosten van stress gerelateerd verzuim in Nederland per jaar 20 miljard euro bedraagt. Dat zijn serieuze getallen. 
Met mijn ervaring van 11 jaar in de persoonlijke coaching bij stress en burn-out en mijn achtergrond vanuit het HR vak sluit ik makkelijk aan bij het bedrijfsleven. Bij de trajecten wordt ook de leidinggevende betrokken om het traject zo effectief mogelijk te maken en wordt er gewerkt aan lange termijn oplossingen.

Naast trajecten voor medewerkers met stress-gerelateerde klachten en burn-out, verzorg ik voor bedrijven ook coaching van medewerkers die onvoldoende functioneren. Denk hierbij op aan vraagstukken op het gebied van communicatie of motivatie. 

Tevens begeleid ik (nieuwe) leidinggevenden. Leidinggeven is immers een vak, iets wat je kunt leren en wat niet altijd vanzelf gaat. 

Verder geef ik trainingen en workshops op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kosten voor coaching en trainingen zijn vaak belasting aftrekbaar. Kijk op de site van de belastingdienst of neem contact op met uw belastingconsulent / accountant.