Blogs


Karin van de Water
Coaching & Training

De Geestlaan 38
2361 XX Warmond
(nabij Leiden, Randstad)

T: 071-3013134
M: 06-25095383
E:  info@karinvandewater.nl
KvK: 2735210411 jaar


11 staat bekend als het gekkengetal. Niet voor niets wordt op de 11e van de 11e de nieuwe prins Carnaval (toch het ultieme zotte feest) gekozen.

11 jaar bestaat mijn praktijk nu. Op 1 september 2009 heb ik mijn praktijk voor Coaching & Training ingeschreven bij de KVK. Op LinkedIn word ik er ieder jaar aan herinnerd, vaak door felicitaties van connecties. (waarvoor dank 😉).

En in die 11 jaar dat ik mijn praktijk heb, heb ik nog niet eerder zo’n, op zijn zachts gezegd, apart jaar meegemaakt. We hadden ons toch niet voor kunnen stellen, toen we elkaar op 1 januari het beste toewensten, dat dit jaar zo’n bizarre wending zou nemen. Een jaar wat andere dingen van ons vraagt dan anders. Waar een flink beroep wordt gedaan op kwaliteiten als flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Een jaar waar stress zomaar toe kan slaan.

Stress is ook waar mijn cliënten voor bij mij in de coaching komen. Niet alleen nu, maar in al die jaren. Stress doordat deze hoger opgeleide professionals zoveel ballen in de lucht houden, dat hun mooie kwaliteiten als betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme, doorzettingsvermogen etc. tegen ze gaat werken. Dat uit zich dan vaak in lichamelijke klachten en in het ergste geval een burnout.

In de 11 jaar dat ik mijn praktijk heb, heb ik al heel veel van deze professionals begeleid. Door individuele coaching, maar ook via trainingen en lezingen. Voor steeds meer bedrijven en organisaties heb ik medewerkers, leidinggevenden of de bedrijfseigenaar gecoacht. Door de jaren heen heb ik een methodiek ontwikkeld die werkt. Geen quick fix, maar één waarbij er op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied rust komt.

Rust is immers een van de woorden die ik het meeste hoor als ik mijn cliënten vraag wat ze in een traject willen bereiken. Rust, ontspanning, balans, me weer fit voelen, weer blij zijn.

Mijn 11 jarig jubileum heb ik dit jaar nog niet groots gevierd. Maar wie jarig trakteert.
Dat ga ik doen door mijn kennis te delen. Onder ander hier, in blogs, maar ook op de socials.
Berichten waarin je je kunt herkennen, die je kunnen triggeren en helpen.
Juist nu, in deze tijd.
Binnenkort ga ik dit ook delen via een nieuwsbrief, zodat je niets hoeft te missen. En omdat het nog wel even een rare tijd blijft krijg je er dan een passend, rustgevend cadeautje bij. Ik houd je op de hoogte.